Antonio Gatti va imbraca la patru ace pentru banchete si pentru sezonul nuntilor

La data de  19 aprilie 2019  brandul  de vestimentatie masculina Antonio Gatti a avut parte de  un triplu eveniment: s-a lansat TEMPO – colectia de primavara-vara,  s-a deschis magazinul de fabrica din Bacau  iar   site-ul  www.antoniogatti.ro a fost updatat la o platforma de ultima generatie.

Aboneaza-te la stirile din Bacau :

La nici o luna de la acest moment, Antonio Gatti  are placerea sa va anunte ca ofera barbatilor bacauani si posibilitatea de realizare de haine la comanda, in sistem su misura (made-to-measure). Introducerea acestui nou  serviciu  are ca principal motiv faptul ca, desi  Bacaul este unul dintre orasele Romaniei cu o puternica traditie in domeniul confectiilor, pana  in acest  moment   nu am regasit pe piata locala solutii profesioniste de confectionare de haine adaptate pentru corpul, necesitatile  si preferintele fiecarui client in parte.

Realizarea de haine la comanda reprezinta o necesitate pentru barbatii ale caror masuri nu sunt cele standard (care se afla intre marimi) si care doresc totusi ca hainele sa se aseze perfect pe ei, fara a prejudicia in vreun fel confortul personal.

Daca doriti  costume, sacouri, pantaloni, paltoane, jachete sau veste care sa fie concepute si produse cu cea mai mare precizie iar fiecare piesă sa fie adaptată pentru a asigura un look impecabil,  Antonio Gatti va invita sa treceti pragul showroom-ului din Bacau, str. Turbinei nr. 4 (langa Gepex Park).

Pasii in realizarea unui obiect de vestimentatie su misura sunt urmatorii: dupa ce veti ajunge in showroom va veti  cunoste  cu unul dintre consilierii nostri  vestimentari cu care veti discuta despre  nevoile si preferintele dumneavoastra vestimentare.  In functie de  informatiile pe care le veti oferi, de contextul in care urmeaza sa purtati hainele pe care vi le doriti, consilierul  va va face sugestiile potrivite.

Puteti opta pentru tinute de ceremonie, tinute business sau casual. Interactiunea dintre dumneavoastra si consultant este foarte importanta intrucat doar asa putem  intelege  standardele si asteptarile fiecarui client in parte.

Ulterior, veti alege dintr-o larga paleta de tesaturi materialul din care vor fi realizate piesele de garderoba dorite.  Principalul nostru furnizor de tesaturi este DRAGO Biella, unul dintre cei mai apreciati producatori italien, castigator a numeroase premii internationale pe acest segment.

Urmeaza un alt pas foarte important, respectiv luarea masurilor. Aici se face cea mai mare diferenta intre costumul achizitionat de-a gata, care este eventual modificat ulterior achizitiei si cel realizat  su misura: vor fi avute in vedere caracteristicile personale ale clientului, respectiv latimea umerilor, talia, lungimea manecilor, etc. pentru ca rezultatul final  sa fie unul impecabil.

Ulterior se va trece efectiv la lucrul  in atelier. Timpul de finalizare a unei piese de garderoba este de aproximativ sapte zile lucratoare in functie de complexitatea fiecarui produs si de incarcarea pe care o avem pe atelier. Cele 7 zile reprezinta un termen foarte scurt avand in vedere faptul ca  pentru realizarea unui sacou – spre exemplu-  este necesar  sa fie urmati nu mai putin de 150 de pasi.

Unul dintre avantajele confectionarii de haine su misura este acela ca odată ce măsurile clientului sunt arhivate în sistem, acesta poate alege țesătura și modelul chiar și online, economisindu-se  in acest fel  timp prețios.

Daca insa sunteti inzestrati cu o conformatie pe care se potrivesc  hainele facute de-a gata (ready to wear) consultantii vestimentari  Antonio Gatti va vor sta la dispozitie  pentru a va recomanda tinute adaptate fiecarei ocazii pe care o aveti. Totodata, avand in vedere faptul ca showroom-ul este chiar langa fabrica, orice retus  necesar se va face pe loc ( de luni pana vineri).

Tinand seama ca sezonul nuntilor abia incepe, consideram ca este momentul ideal  pentru o investitie vestimentara care sa va puna in valoare pe tot parcursul verii.

Cei care vot achizitiona in aceasta perioada  produse ready-to-wear  se vor bucura de urmatoarele oferte: la achizitionarea unui costum vor primi gratuit o camasa, iar la achizitionarea unui sacou, vor primi  gratuit o cravata.

Ne bucuram sa va oferim haine realizate cu mandrie in Bacau.

Lasa un comentariu

Lasa un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here