ANSVSA retrage de pe piata mai multe produse Kinder, posibil infectate cu Salmonella. Dulciurile s-au vandut si in judetul Bacau


Agenţia europeană pentru sănătate a anunţat miercuri că investighează zeci de cazuri raportate şi suspectate de salmonella legate de consumul de ciocolată în cel puţin nouă ţări.

Epidemia se caracterizează printr-o proporţie neobişnuit de mare de copii care sunt spitalizaţi, unii cu simptome clinice severe, cum ar fi diareea cu sânge”, a spus Centrul European pentru Prevenirea şi Controlul Bolilor (ECDC).

La scurt timp, ANSVSA a transmis ca mai multe loturi de produse Kinder au fost retrase de pe piata. Acestea s-au vandut in magazinele Auchan, inclusiv in Auchan Bacau:

Compania Ferrero a inițiat procedura de rechemare a produselor de mai jos. Motivul retragerii : suspiciune de contaminare cu Salmonella Conform Ferrero, DOAR produsele enumerate mai jos pot fi afectate. Persoanele care au achizitionat produsele avand EAN-ul mentionat mai jos sunt rugate sa nu îl consume și să il returneze la Serviciul Client, urmand sa li se returneze contravaloarea acestuia.” a transmis ANSVSA

Detalii cu toate produsele gasiti in comunicatul oficial ANSVSA.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.