Ansamblul Busuiocul va invita duminica, 18 decembrie, la spectacolul „Iata, vin colindatorii!”

0

Ansamblul Folcloric „Busuiocul”, în parteneriat cu Consiliul Județean și Primăria Bacău, vă invită duminică, 18 decembrie 2022, orele 18, la Teatrul de Vară „Radu Beligan”, să retrăim împreună magia Crăciunului.

Iubitorii tradițiilor populare autentice vor avea și de această dată prilejul să rememoreze, sub genericul „Iată, vin colindătorii !”, atmosfera satului tradiţional, să se întâlnească cu frumuseţea jocurilor cu măşti (Capre, Căiuţi, Urşi, etc.), cu poezia Colindelor şi a Pluguşoarelor, cu insolita prezentare a secvențelor de teatru haiducesc.

            Alături de numerele din spectacol susținute de Orchestra dirijată de acordeonistul Victor Coman și formația de dansuri a Ansamblului Folcloric „Busuiocul“, în coregrafia lui Gheorghe Vlase și regia artistică semnată de Liliana Maria Vlase, pe scena Teatrului de Vară „Radu Beligan” vor mai evolua Grupul vocal „Flori de câmp“, Grupul vocal bărbătesc, soliștii Paula Florescu, Ștefan Negru, Ștefan Glăvănescu și Georgiana Păduraru, care va avea și rolul de prezentatoare.

Cu momente speciale vor mai încânta publicul îndrăgiții interpreți Laura Olteanu și Mariana Ionescu Căpitănescu, iar din Republica Moldova, fermecătoarea artistă Zinaida Bolboceanu și inegalabilul Ansamblu Etno-folcloric „Ștefan Vodă“.

            Intrarea este liberă, relații suplimentare putând obține la numărul de telefon 0234523357 sau la sediul din Bacău, strada Trotuș nr. 6 A.

Comentarii

Lasa un comentariu:

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.