Ansamblul „Busuiocul” organizeaza duminica un spectacol cu ocazia Zilei Nationale a Romaniei. Intrarea este libera


Ansamblul Folcloric „Busuiocul”, în parteneriat cu Consiliul Județean și Primăria Bacău, vă invită duminică, 27 noiembrie 2022, orele 18, la Teatrul de Vară „Radu Beligan”, să omagiem și să sărbătorim împreună Ziua Națională a României.

Iubitorii de țară și ai tradițiilor populare autentice vor avea și de această dată prilejul să se reîntâlnească cu nestemate ale folclorului muzical-instrumental și cu suite de dansuri din toate provinciile românești, reunite într-un spectacol cu adevărat înălțător și încărcat de vibrația specifică marilor sărbători ale sfârșitului de an.

            Alături de numerele oferite cu generozitate de orchestră și de formația de dansuri ale Ansamblului „Busuiocul“, pe scenă vor mai evolua Fanfara Militară a Garnizoanei Bacău, dirijată de Valeriu Balan, Grupul vocal bărbătesc, Trupa de dans sportiv, soliștii Georgiana Păduraru, Paula Florescu, și Ștefan Negru, iar cu recitaluri binecunoscuții interpreți de muzică populară Veta Biriș, Angelica Flutur și Paul Ananie.

            Coregrafia e semnată de Gheorghe Vlase, regia artistică aparține Lilianei Maria Vlase, conducerea muzicală e asigurată de acordeonistul Victor Coman, cea artistică de Marius Romanescu, iar prezentarea spectacolului va fi făcută de Georgiana Păduraru.

            Cu acest prilej, Consiliul Județean va acorda, post-mortem, titlul de Cetățean de Onoare al județului Bacău celui care a fost maestrul-coregraf Petre Vlase, până de curând managerul Ansamblului Folcloric „Busuiocul“.

            Intrarea este liberă.


Fiti la curent cu ultimele stiri din judetul Bacau. Urmariti-ne si pe Google News
Articolul precedent„De ce luptam?” | Ionut Iftimoaie le-a explicat tinerilor din Penitenciarul Bacau importanta regulilor pentru a trai in armonie, lupta pentru depasirea conditiei, autoeducatia si perseverenta
Articolul urmatorAlocatiile copiilor cresc cu 5.1% de la 1 ianuarie 2023. Acestia vor primi 12 lei in plus, lunar

Lasa un comentariu

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.