Ansamblul băcăuan „Mugurașii Mănăstireni” impresionează juriul Românii au talent și merge în etapa următoare (VIDEO)

0

Ansamblul Folcloric „Mugurașii Mănăstireni” este de origine din Mănăstirea Cașin – Bacău, localitate vestită pentru frumusețea sa și pentru respectul profund față de tradițiile și obiceiurile strămoșești.

Aceștia au pregătit mai multe acte artistice într-o singură reprezentație și au reușit să îi impresioneze pe toți cei prezenți. Mai mult decât atât, tinerii cu vârste cuprinse între 14 și 20 de ani i-au făcut până și pe Smiley și Pavel să danseze pe ritmuri folclorice, în culise.

Jurații au fost impresionați de momentul lor artistic și le-au adresat zeci de complimente atât pentru talentul cu care au fost înzestrați, cât și grație principiilor de viață pe care tinerii le au.

„Eu cred că e tare frumos ce au spus ei! Vreau să vă asigur că, din experința mea, pentru că am un turneu de muzică tradițională, că sunt mulți copii în sală! Cât despre momentul vostru din această seară, vreau să vă bucurați mai mult. Muzica și dansul sunt o bucurie. Zâmbiți!”, a spus Andra.

Ansamblul Folcloric a trecut în etapa următoare cu 3 de DA, Andi Moisescu fiind singurul care nu i-a oferit răspunsul afirmativ.

sursă: ProTV.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.