Angajatii Selgros Bacau, impreuna cu voluntari de la Scoala Nr.19, au ecologizat zona de Nord a orasului

1

Selgros Romania a organizat in aceasta luna mai multe actiuni de mediu in parteneriat cu scoli, primarii si ONG-uri locale. Prin aceste actiuni, echipele de voluntari, angajati ai companiei Selgros, au ocazia sa ii invete pe elevi notiuni de baza ale voluntariatului de mediu, oferindu-le prilejul de a participa la prima lor activitate de acest fel.

selgros_bacauselgros_bacau3selgros_bacau4selgros_bacau5selgros_bacau1

Selgros Bacau – pentru un cartier mai curat

Sambata, 27 aprilie, angajatii Selgros Bacau impreuna cu elevii de la Scoala Nr.19 „Alexandru Ioan Cuza” au desfasurat o actiune ce a avut ca scop strangerea gunoaielor din zona de Nord a orasului Bacau. Atat echipamentele de protecţie pentru voluntari, cât şi materialele şi uneltele necesare pentru curăţenie, de la saci de gunoi si manusi, până la var, vopsele, pensule, greble, sape şi lopeţi au fost asigurate de Selgros Bacau.

selgros_panorama

Compania Selgros are în România o bogată tradiţie şi experienţă în acţiuni de responsabilitate socială şi comunitară, fiecare dintre magazinele sale organizând acţiuni ecologice, anual. În 2012, Selgros România a fost unul dintre principalii parteneri ai proiectului Let’s Do It Romania, adoptând cele 15 judeţe în care este prezent, oferind sprijin financiar şi logistic şi participând la Ziua de Curăţenie Naţională cu peste 800 de voluntari dintre angajaţii companiei.

Pozele le gasiti pe ILoveBacau

Comentarii

1 comentariu

  1. Se planteaza 5 flori si 3 copaci,apare totul in presa! Se face curatenie in anumite locuri,poze,presa,televiziuni. Ceea ce prin alte parti e ceva banal si absolut normal,in Romania e eveniment de mare amploare!!!

Lasa un comentariu:

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.