Angajatii Primariei Bacau impart alimente cumparate din donatii. Licitatia pentru cele 20.000 pachete se va incheia la finalul acestei saptamani

Aboneaza-te la stirile din Bacau :

Echipe ale Primariei Bacau impart pachete cu alimente batranilor fara ajutor din Municipiul Bacau. Produsele au fost cumparate din donatii , intrucat licitatia nu s-a incheiat inca. 14 echipe vor fi pe teren, in urmatoarele zile, pentru a oferi suport persoanelor fara ajutor.

„Vreau să precizez faptul că alimentele distribuite în ultimele zile au fost achiziționate din donațiile colegilor mei, angajați ai Primăriei Bacău, cărora vreau să le mulțumesc pentru implicare și bunăvoință. Pentru că telefoanele au sunat zilnic, noi am găsit această metodă pentru ca cei fară ajutor să primească un sprijin până la momentul în care vom avea disponibile cele 20.000 de pachete de subzistență.

 

Pachetele de subzistență se află încă în procedura de achiziție publică, procedură pe care o vom încheia la finalul acestei săptămâni. Până atunci vom continuă să ajutăm din resursele noastre proprii sau din donații toate persoanele care necesită sprijin în această perioadă.” a anuntat primarul Necula

Primarul Necula a anuntat ca, incepand de joi,  compania Agricola Internațional va oferi donații constând în produse alimentare.

Numărul de telefon 0234.984 stă în continuare la dispoziție, 24/7, pentru a semnala orice alte probleme pe care le întâmpinați.

Lasa un comentariu

Lasa un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here