Angajat al E-ON, prins in flagrant in timp ce lua mita

1

La data de 25.03.2013, lucrători din cadrul Direcţiei Generale Anticorupţie (D.G.A.) – Serviciul Judeţean Anticorupţie S.J.A. Bacău, sub directa coordonare a procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bacău, au organizat şi prins în flagrant pe P.C. în timp ce primea de la U.R. 300 lei cu titlu de mită pentru a nu lua măsuri împotriva acesteia în urma constatării unor presupuse nereguli privind consumul de energie electrică. Acţiunea a fost organizată ca urmare a denunţului formulat de U.R. la sediul D.G.A – S.J.A. Bacău.
În fapt, la data de 21.03.2013 P.C., angajat al unei societăţi comerciale de distribuţie a energiei, a pretins de la U.R., administrator al unui cabinet de medicină veterinară, suma de 100 de euro pentru a nu-şi îndeplini atribuţiile de constatare, verificare şi control. Acesta a revenit a doua zi, iar U.R. a negociat cu P.C. pentru suma de 350 RON.
Parchetul de pe lângă Tribunalul Bacău a dispus reţinerea lui P.C. pe o perioadă de 24 ore pentru săvârşirea infracţiunii de luare de mită, urmând ca astăzi să fie prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă
În cauză, lucrătorii D.G.A. – Serviciul Judeţean Anticorupţie Bacău au desfăşurat activităţile specifice la delegarea procurorului de caz.


Fiti la curent cu ultimele stiri din Bacau. Urmariti Bacau.net si pe Google News

1 comentariu

Lasa un comentariu mai jos:

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.