Andreea Lungu („Snobbish Burger”) si Roxana Neculcea („Podu` cu Lanturi”), castigatoarele Galei Tinerilor Antreprenori Bacauani

Gala Tinerilor Antreprenori Bacauani s-a incheiat, avand drept castigatoare doua tinere din Bacau, cu afaceri in zona restaurantelor.

Raluca Lungu

La categoria „StartUp”, castigatoarea Trofeului este Raluca Andreea Lungu, cu afacerea SNOBBISH BURGER, iar ceilalti noua laureati sunt: Laurentiu Ciprian Chirila (MIXOLOGY BAR), Razvan Dan (MISTER TOSH CAFFE), Mihai Candet (PENTA SQUAD), Ciprian Alexandru Negru (MENTSEC IT), Andrei Sidor (MANDARIN), Alexandru Popescu (YCZ CREATIVE), Catalin Enea (ICE CLEANING PRO MOINESTI), Roxana Smil-Tocila (0ORANJERIA -BOUTIQUE CU IDEI), Florin Bara (LOCAL MARKETING MOINESTI).

„Ajungand in Bucuresti (studiez dreptul) m-am simtit coplesita de vitalitatea locului, de preocuparile cu iz intelectual, incadrate cu success in viata de zi cu zi. Am simtit ca pot aduce o contributie la pofta de viata si pofta de cultura, in orasul meu de obarsie, Bacau.
Astfel am creat un un local care sa adune oameni creativi, pasionati de frumos, de arta, de muzica si de voie buna. „ a spus Raluca

 

Roxana Neculcea

La categoria „Excelenta in afaceri sub 35 de ani”, cistigatoarea Trofeului este Roxana Neculcea, cu afacerea PODU’ CU LANTURI, iar ceilati noua laureati sunt: Ciprian Patrascanu (DJ CIP EVENTS), Flavius Burbulea (VERTI GROUP INTERNATIONAL), Mihai Stupu (AVA IMOB CONSULT), Iustiniana Bigu („LA CATALIN”), Elena Lucia Dumitru (GUSTURI FINE by LUCY BUHUSI), Cosmin Vranceanu (KOSMOLUX MOINESTI), Marian Tureatca (MACRO-TUR COMANESTI), Olga Chirciu (ASK SMART ABC), Robert Ghimex (GLASS PROIECT COMANESTI).
Ciprian Patrascanu a fost laureat al Galei la editia StartUp din anul trecut.

Roxana Neculcea, care n-a reusit sa participe, avand o calatorie in afara tarii, programata cu cateva luni in urma, a transmis Galei urmatorul mesaj:
„Multumesc juriului pentru acordarea premiului din categoria „Excelenta sub 35 de ani”. Acest trofeu imi da curaj si ma obliga si mai mult in misiunea pe care mi-am asumat-o alaturi de familia mea, de a aduce cat mai multe proiecte ambitioase in Bacau.”

Managerul de proiect al Galei a fost Niki Vranceanu. Prezentatorul si maestrul de ceremonii a Galei a fost actorul Stefan Alexiu. Presedintele juriului a fost Cristian Lupu (manager Grafit), iar din juriu a mai facut parte Catalina Boronea (antreprenor), Mihaela Enea (manager de programe – Capitala Tineretului), Alexandra Hustiu Bibire (specialist in marketing), Monica Andrei (trainer de antreprenoriat), Gabriel Postolache (activist civic si antreprenor), Alexandra Elina Vrabie (antreprenor, laureata a editiei din 2017), Stefan Ionescu (specialist in comunicare), Mara Matei (specialist in comunicare si fundraiser).

Lasa un comentariu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here