Andreea Banica, Dragos Bucur si Dana Rogoz vin sambata in Bacau, la premiera Ho Ho Ho 2 – O loterie de familie

0

Andreea Marin Banica, Dragos Bucur, Dana Rogoz si micuta Patricia Posluşnic vor veni in intampinarea fanilor la lansarea filmului Ho Ho Ho 2 – O loterie de familie. Acestia vor fi prezenti sambata, 24 noiembrie 2012, de la ora 19:00 la Cinema City in Arena Mall Bacau.

În regia lui Jesus del Cerro şi produs de Alma Bacula, comedia „Ho HoHo 2 – O loterie de familie” mizează pe o distribuţie de excepţie, în frunte cu Andreea Marin Bănică, Dragoş Bucur, Gheorghe Visu, Dana Rogoz, Lucian Ifrim şi Mirela Oprişor. Surpriza extrem de plăcută a acestei noi comedii româneşti o reprezintă tinerii actori care dau naştere unor personaje de-a dreptul savuroase: Patricia Posluşnic, David Petcu, Dennis Christian Caracaş, Mario Săvescu şi Maria Croitoru.

În „Ho HoHo 2 – O loterie de familie”, Vlad (Dragoş Bucur) este un poliţist care în timpul liber se deghizează în Moş Crăciun pentru diferite cauze nobile. Cu ocazia vizitei la casa de copii o cunoaşte pe Ema (Patricia Posluşnic), aşa că reacţionează imediat atunci când află că a dispărut şi pleacă în căutarea ei.


Fiti la curent cu ultimele stiri din Bacau. Urmariti Bacau.net si pe Google News

Lasa un comentariu mai jos:

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.