Andra Romascanu, o balerina din Bacau, este vicecampioana mondiala

1

andra_romascanuAndra Romascanu, o tanara de 14 ani din Bacau, a devenit vicecampioana mondiala la balet. Titlul i-a fost acordat la cea mai mare competitie de dansuri din Croatia. Andra este eleva in clasa a VIII-a la Colegiul de Arta George Apostu din Bacau.

Andra a început baletul în clasa a V-a, în joacă, fără a se gândi că va ajunge pe marile scene ale lumii. După nenumărate ore de pregătire a participat la finala World Masters Dance din Croaţia. Până în ultima clipă nu a crezut că va câştiga.

andra_romascanu_bacau (2)ANDRA ROMAŞCANU spune:” Nu mi-am auzit numele, eram putin dezamagita apoi a strigat dansul meu si nu a strigat numarul de concurs, a strigat doar dansul si m-am gandit oare a mai fost cineva cu dansul meu? si cand a strigat numarul de concurs mi-au dat lacrimile si am urcat pe podium”.

Visul Andrei este să îşi ducă pasiunea mai departe şi la rândul ei să le-o insufle şi altora.

Andra Romascanu mărturisește cu lacrimi în ochi ” Baletul este viata mea, in fiecare zi vin aici si chiar vreau sa continui. Visul meu cel mai mare e sa devin ca doamna profesoară, cea mai bună şi să ajung pe cele mai mari scene cum ar fi la Milano la Scala.”

andra_romascanu_bacau (3)

andra_romascanu_bacau (1)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa realitata.net


Fiti la curent cu ultimele stiri din Bacau. Urmariti Bacau.net si pe Google News

1 comentariu

Lasa un comentariu mai jos:

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.