Anastasia, o tanara de 12 ani din Bacau, realizeaza desene pentru campanii de informare ale Politiei Romane

0

Anastasia Ciofu, o tanara de 12 ani din comuna Sarata – judetul Bacau, realizeaza desene grafice pentru diverse campanii de informare ale Politiei Romane. Mama sa – Ramona Ciofu – este politista la IPJ Neamt si, probabil, de aici si pasiunea pentru acest domeniu.

Ultima „ipsravă” a Anastasiei a fost un clip dedicat Zilei Internaţionale a Siguranţei pe Internet, celebrată pe 7 februarie, care a fost preluat şi de Poliţia Română, fiind publicat pe pagina de Facebook a instituţiei.

Anastasia a auzit că astăzi este Ziua Internaţională a Siguranţei pe Internet şi ne-a trimis acest material de conştientizare, cu scopul de a fi share-uit. Ne-a spus că lucrarea este făcută de ea personal, în stilul manga. Nu putem să spunem că suntem la curent cu acest stil, dar putem să aruncăm un ochi peste şi sigur o să fie apreciat în rândul tinerilor. Internetul ne este prieten, dar nu toată lumea de pe internet ne este prietenă„, au transmis reprezentanţii Poliţiei Române odată cu clipul realizat de fetiţă.

În portofoliul Anastasiei se regăsesc şi temele campaniilor „Selfie în siguranţă” şi „O pauză cu tâlc”, de anul trecut.

Ea desenează câteva ore pe zi şi eu căutam o idee în ton cu ce gândesc ei. Mi-a spus: ‘Mami, te complici! Poate fi mult mai simplu! Copiii înţeleg foarte bine Manga. Este pe înţelesul şi felul lor de a fi’. Ideea mea era alta, dar am mers pe mâna ei„, a povestit subinspectorul Ramona Ciofu.

Sursa: agerpres.ro


Tu ce parere ai? Lasa un comentariu mai jos.

Lasa un comentariu

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.