Amenzi si dosare penale pentru comerciantii de pocnitori

0

           La data de 29 decembrie 2023, polițiștii Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase, împreună cu cei din cadrul Secției 2 Poliție Bacău au depistat un bărbat de 49 de ani din municipiu, în timp ce transporta cu un autoturism articole pirotehnice.

          În urma controlului autovehiculului, polițiștii au descoperit și ridicat în vederea confiscării, peste 3.000 de articole pirotehnice.

          Cel în cauză a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 5.000 de lei, conform Legii nr. 126/1995 privind regimul materiilor explozive.

  •  

          La data de 29 decembrie 2023, polițiștii Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase, împreună cu lucrători din cadrul Poliției Locale Bacău au depistat o femeie de 63 de ani din municipiu, în timp ce oferea spre vânzare articole pirotehnice fără a fi autorizată în acest sens.

          În urma verificărilor, polițiștii au descoperit și ridicat în vederea continuării cercetărilor, aproximativ 15 kg de articole pirotehnice.

          Cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de efectuarea de operațiuni cu articole pirotehnice fără drept.

  •  

          La data de 29 decembrie 2023, polițiștii Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase Bacău au depistat o femeie de 37 de ani din municipiu, în timp ce transporta cu un autoturism articole pirotehnice.

          În urma controlului autovehiculului, polițiștii au descoperit și ridicat în vederea confiscării, aproximativ 25 de kg de articole pirotehnice din categoria F2.

          Cea în cauză a fost sancționată contravențional cu amendă în valoare de 5.000 de lei, conform Legii nr. 126/1995 privind regimul materiilor explozive.

  •  

          La data de 29 decembrie 2023, polițiștii Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase Bacău au depistat un tânăr de 21 de ani din comuna Măgura, în timp ce oferea spre vânzare articole pirotehnice fără a fi autorizat în acest sens.

          În urma verificărilor, polițiștii au descoperit și ridicat în vederea continuării cercetărilor, aproximativ 77 de kg de articole pirotehnice.

          Cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de efectuarea de operațiuni cu articole pirotehnice fără drept.


Fiti la curent cu ultimele stiri din Bacau. Urmariti Bacau.net si pe Google News

Lasa un comentariu mai jos:

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.