Amenzi în valoare de 9.800 de lei la braconajul piscicol, aplicate de jandarmii Grupării Mobile Bacău

0

La sfârșitul săptămânii trecute, jandarmii din Gruparea Mobilă Bacău, în cooperare cu Agenția Națională pentru Pescuit și Acvacultură, au desfășurat mai multe acțiuni punctuale pentru prevenirea și combaterea braconajului piscicol pe lacurile si râurile de pe raza județelor Bacău și Vrancea.

În urma activităților desfășurate, jandarmii au aplicat 56 de sancțiuni contravenționale, din care 30 au fost avertismente și 26 amenzi, în valoare totală de 9.800 de lei, pentru încălcări ale prevederilor OUG 23/2008 privind pescuitul și acvacultura.

Aceste acțiuni pentru protejarea fondului piscicol și respectarea prevederilor legale în vigoare vor continua și în perioada următoare, atât independent cât și în cooperare cu Agenția Națională pentru Pescuit și Acvacultură.

„Reamintim tuturor că în acest moment este activă prohibiția pentru pescuitul in scop comercial, recreativ/sportiv și familial pe apele interioare pentru perioada 9 aprilie – 7 iunie inclusiv.” – informrează jandarmii Grupării Mobile Bacău

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.