Amenzi de 1.200 de lei pentru proprietarii de spatii comerciale care nu si-au curatat zapada


În ultimele 48 de ore au continuat acțiunile de deszăpezire și de îndepărtare a gheții atât de pe carosabilul străzilor înguste, unde nu s-a putut interveni inițial, cât și de pe trotuare. Au fost angrenați în aceste operațiuni peste 200 de salariați ai Direcției de Servicii Publice, precum și toate utilajele de care dispune primăria, utilaje care imprastie antiderapant.

În ceea ce privește curățarea trotuarelor, această obligație revine și proprietarilor și utilizatorilor de spații comerciale. Deși cei mai mulți dintre aceștia au înțeles care sunt obligațiile ce le revin au existat și șase cazuri în care trotuarele au rămas necurățate, motiv pentru care Poliția Locală a fost nevoită să aplice amenzi în cuantum de 1.200 de lei.

La adăpostul pentru oamenii străzii, din Calea Moldovei, sunt în momentul de față cazate 20 de persoane care beneficiază și de o masă caldă pusă la dispoziție de către municipalitate. Numărul persoanelor care care au ales să se adăpostească aici s-a dublat in ultimele zile ca urmare a temperaturiolor extrem de scăzute. Capacitatea adăpostului este de 35 de persoane.

Comandamentul de iarnă se află în continuare în alertă maximă, Bacăul fiind sub cod galben de ger, până vineri, 3 februarie, inclusiv.

Comenteaza prin Facebook
Fiti la curent cu ultimele stiri din judetul Bacau. Urmariti Bacau.NET si pe Google News

Lasa un comentariu

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.