Amenzi cu nemiluita. In weekend, politistii bacauani au amendat 516 persoane si au retinut 54 de permise


În cadrul activităţilor desfăşurate, în weekend-ul trecut, de către poliţiştii rutieri, au fost aplicate 516 sancţiuni contravenţionale. De asemenea, polițiștii au reținut 54 de permise deconducere, au retras 22 certificate de înmatriculare şi au constatat 10 infracţiuni.

În perioada 04-06 februarie a.c., poliţiştii rutieri au acţionat pe drumurile publice din judeţ pentru siguranţa traficului rutier.

          Acțiunea a avut ca scop combaterea principalelor cauze generatoare de evenimente rutiere, respectiv, viteza neadaptată la condițiile de drum, indisciplina pietonală şi neacordarea priorităţii pietonilor şi autovehiculelor, dar şi combaterea consumului de alcool în rândul conducătorilor auto.

          În cadrul activităţilor desfăşurate, polițiștii rutieri au constatat 10 infracțiuni, din care 7 la regimul rutier. Totodată, polițiștii au reținut 34 de permise de conducere șoferilor care au încălcat viteza legală admisă pe anumite sectoare de drum.

          De asemenea, pentru neregulile constatate în trafic, au aplicat 516 contravenții, din care 172 de sancţiuni contravenţionale au fost aplicate pentru abateri de la regimul legal de viteză.

      

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.