Amendati si pusi sa mature, dupa ce au mancat si aruncat coji de seminte in zonele publice din Municipiul Bacau


Polițiștii locali din cadrul Serviciului Ordine Publică și Evidența Persoanei au intensificat, în ultima perioadă, acțiunile de menținere a unui climat civilizat și curat în municipiul Bacău, prin monitorizarea atentă a parcurilor, locurilor de joacă pentru copii și a zonelor de promenadă.

În doar câteva zile au fost surprinse un număr de 22 persoane, în timp ce consumau alcool pe domeniul public, ascultau muzica la nivel ridicat sau care aruncau cojile semințele pe jos. Cei surprinși au fost sancționați conform legislației în vigoare și de fiecare dată puși să igienizeze locațiile unde au aruncat cojile de semințe pe jos.

Reamintim pe această cale tuturor cetățenilor că aruncarea cojilor de semințe în parcuri şi în locurile de joacă pentru copii, desfacerea și consumul de băuturi alcoolice în locuri publice precum: drumuri publice, parcuri terenuri sportive, mijloacele de transport în comun, autogări, gări și tulburarea, fără drept, a liniștii locuitorilor prin producerea de zgomote cu orice aparat sau obiect ori prin strigăte sau larmă se sancționează cu amendă de la 100 lei la 1.000 lei.

Menționăm că, de la începutul acestui an, pentru încălcarea normelor de conviețuire socială au fost aplicate un număr de 330 de sancțiuni, în valoare de 73.300 lei.” se arata intr-un comunicat transmis de Politia Locala Bacau

Cetățenii care observă astfel de situații pot face sesizări apelând Dispeceratul Poliției Locale Bacău, la numărul de telefon 0234/986 disponibil 24h/24h
Comenteaza prin Facebook
Fiti la curent cu ultimele stiri din judetul Bacau. Urmariti Bacau.NET si pe Google News

Lasa un comentariu

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.