Amenda de 1.000 de lei pentru un bacauan care a facut un gratar, fara a respecta legea

In perioada 08-09.06.2019, politistii locali din cadru Compartimentului Protectia Mediului impreuna cu lucratori din cadrul Serviciului Ordine Publica si Evidenta Persoanei – Compartiment Interventii, au efectuat o actiune de monitorizare a zonelor unde se desfasoara activitati de picnic in Parcul Gheraiesti si malul Lacului Bacau II – Serbanesti, pentru a preveni depozitarile necontrolate de deseuri, folosirea gratarelor si a focului deschis in zonele special amenajate.

Cu ocazia actiunii au fost verificate si legitimate un numar de 23 persoane, avertizate verbal un numar de 10 de persoane si a fost aplicata o sanctiune contraventionala in valoare de 1.000 lei, pentru nerespectarea obligatiilor prevazute de Legea nr. 54/2012 privind desfasurarea activitatilor de picnic.

„Pe aceasta cale, facem apel persoanelor care sunt in cautare de umbra si relaxare la iarba verde, desfasurand activitati de picnic, sa respecte prevederile prevazute de Legea nr. 54/2012 precum si normele privind pastrarea curateniei si de protectie a mediului, deoarece aceste actiuni vor avea caracter permanent.” se arata intr-un comunicat al Politiei Locale Bacau

Lasa un comentariu

Aboneaza-te la stirile din Bacau :

1 comentariu

  1. Intr-un alt ziar din orasul nostru minunat scrie si faptul ca un domn care descarca o remorca cu resturi de caramida a primit o amenda de doar 300 de lei . Pentru un gratar a primit 1000?

    Cei de la locala

    Toate bune,

Lasa un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here