Amanare cu o saptamana pentru A13 Bacau – Brasov. CNAIR nu a reusit sa stabileasca castigatorul contractului, nici dupa 1 an

0

La aproape 1 an de la lansarea licitatiei pentru continuarea studiului de fezabilitate la A13 Bacau – Brasov, CNAIR nu a reusit sa stabileasca un castigator. CNAIR a dat o noua amanare, de la 13 martie la 19 martie 2024, pentru anuntarea castigatorului. In acest moment, licitatie se afla la stadiul de evaluare financiara.

Potrivit economedia.ro, licitația nu este contestată la CNSC, nu sunt depuse noi solicitări de clarificare din partea proiectanților, prin urmare decizia este strict legată de managementul CNAIR. Cele trei oferte la contractul cuprins între 77 și 91 milioane lei au fost depuse pe 30 mai 2023 cu un prim termen estimat pentru desemnare 6 octombrie 2023, evaluarea tehnică fiind încheiată încă din august 2023. Ulterior, CNAIR a ratat termenele asumate : 3 ianuarie 2024 și 13 martie 2024.

Cele trei oferte au fost depuse de proiectanții Consitrans, Mega Muhendislik și Explan.

„Proiectul autostrăzii Brașov – Bacău merge înainte ! 3 operatori economici au depus astăzi oferte pentru finalizarea Studiului de Fezabilitate necesar construcției A13:

– CONSITRANS SRL

– MEGA MÜHENDISLIK MÜŞAVIRLIK A.Ş.

– Asocierea EXPLAN SRL (lider) – DP CONSULT SA – TEKFEN MÜHENDISLIK A.Ş. (TEKFEN ENGINEERING Co. Inc.)

Autostrada Brașov – Bacău va avea o lungime de aproximativ 164 km, iar câștigătorul va avea la dispoziție 24 de luni pentru finalizarea acestui Studiu de Fezabilitate”, spunea în mai 2023, șeful CNAIR, Cristian Pistol.


Fiti la curent cu ultimele stiri din Bacau. Urmariti Bacau.net si pe Google News

Lasa un comentariu mai jos:

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.