Am verificat site-uri cu istoric auto după numărul VIN

Achiziția unei mașini este principalul motiv pentru care ați putea avea nevoie de generarea unui raport care să conțină istoricul acesteia. Instrumentele oferite de tehnologiile moderne facilitează astăzi accesul la istoricul auto pe care îl are orice mașină din lume, tot ceea ce este necesar fiind doar numărul VIN al mașinii.

Ce este acest VIN și cum poate fi utilizat pentru a obține istoricul mașinii? De ce este important să obții istoricul unei mașini și cum puteți face acest lucru într-un mod cât mai simplu și eficient? Iată mai jos câteva răspunsuri utile în acest sens. 

Ce este seria VIN și care la ce poate folosi aceasta?

Seria VIN reprezintă codul de identificare a fiecărui vehicul de pe piața globală de mașini, un cod alfanumeric format din 17 caractere, fiecare dintre acestea având o simbolistică anume.

Am verificat cele mai populare 3 site-uri cu rapoarte istoric auto

Am explicat ce este numărul VIN și știți că pe baza lui puteți afla istoricul mașinii, dar cum alegeți site-ul de unde să comandați raportul? Cele mai importante, un TOP 3 pe care îl putem realiza, sunt Carvertical, AutoDNA și Automoli. Dacă ne uităm la volumul de informații din rapoartele VIN și la calitatea lor, câștigătorul nu poate fi decât unul, Automoli.ro

Cum poate fi obținut istoricul unei mașini după VIN?

Simpla identificare a seriei VIN, urmată de accesarea site-ului potrivit vă poate ajuta să obțineți istoricul auto în doar câteva minute și cu doar câteva acțiuni pe care trebuie să le faceți. După ce ați identificat numărul VIN a mașinii (trecută în cartea mașinii, dar și inscripționată în diverse locuri pe caroserie, pe motor sau în portbagajul mașinii), urmează accesarea unui site care oferă istoricul mașinii prin introducerea acestei serii. Există mai multe site-uri din care poți alege, o recomandare sigură în acest sens fiind Automoli, locul în care poți obține toate informațiile dorite mai repede decât v-ați fi imaginat. 

De asemenea, obțineți 30% reducere pentru toate rapoartele pe care le veți comanda într-o lună, după achiziția la preț întreg a unui prim raport VIN. Deci veți comanda un raport, apoi celelalte pe care le veți solicita online vor avea un discount de 30%. Nu veți găsi o altă ofertă similară pe piață!

Cum funcționează site-urile cu istoric auto după VIN? 

Nu este nimic greu de făcut atunci când doriți obținerea istoricului unei mașini după VIN. Puteți accesa site-ul Automoli, apoi introduceți numărul VIN al mașinii căreia doriți să îi aflați istoricul și așteptați generarea raportului după ce veți fi făcut plata. Toate informațiile necesare pot fi obținute în mod simplu, rapid și eficient, cu un minim de efort. 

Ce informații vă oferă Automoli despre vehiculul în cauză? În primul rând, veți obține informații utile legate de data primei înmatriculări și a primei intrări în circulație, informații legate de schimbarea proprietarilor de-a lungul timpului, informații despre situația administrativă a mașinii, inspecțiile tehnice realizate de-a lungul timpului sau kilometrajul exact, generat în urma înregistrărilor periodice. 

O diferență majoră între Automoli și site-urile similare care oferă rapoarte cu istoricul auto, este plata diferențiată pe volumul de informații. Astfel, spre deosebire de ceilalți furnizori de rapoarte, suma de plată pentru raportul VIN al Automoli se calculează în funcție de volumul de informații găsit în bazele de date, după introducerea numărului VIN și efectuarea căutării. Dacă sunt identificate galerii de imagini, rapoarte de accidente, alte date complementare etc., atunci raportul final va fi mai complex și veți achita o sumă ușor mai ridicată decât pentru un raport cu informații de bază.

Să ne uităm împreună peste rapoartele unor competitori Automoli. Vedem diferite categorii de prețuri, dar nu este indicat ce informații vor fi prezentate în rapoartele livrate. Fiți atenți la acest aspect când alegeți furnizorul de rapoarte cu istoricul mașinii de ocazie, cumpărați doar dacă sunt detaliate clar informațiile pe care le veți regăsi în raport.

Cine poate beneficia de informațiile oferite de Automoli?

Oricine dispune de un dispozitiv cu acces la internet și dorește să verifice istoricul unei mașini poate accesa site-ul pentru a găsi informațiile de care are nevoie. Un raport de acest fel le este de folos nu numai celor care intenționează să achiziționeze un vehicul, ci și celor care doresc să își vândă mașina de ocazie, deoarece în acest fel își pot asigura potențialii cumpărători de starea reală a vehiculului în cauză.

Înaintea unei achiziții, cumpărătorul ar trebui să facă o astfel de verificare pentru a avea siguranța că vehiculul respectiv nu a fost implicat în accidente majore, că nu reprezintă obiectul unui furt sau că întreținerea vehiculului s-a realizat în mod corespunzător de-a lungul timpului. În cazul în care un vânzător refuză să îi facă viitorului cumpărător seria VIN a vehiculului înainte de achiziție, atunci este posibil ca vehiculul să nu fie unul sigur, iar achiziția să nu fie tocmai cea dorită. 

Automoli devine, în acest fel, site-ul care vă poate oferi un plus de încredere și siguranță atunci când doriți să cumpărați un vehicul de pe piața second hand.

În plus, oferă evaluări ale mașinilor și, după cum am indicat, discount-uri pentru rapoartele VIN comandate – după o primă achiziție a unui document.

Sursa foto: free-images .com

Articolul precedentIvancea : În loc să asigure fonduri pentru punerea în siguranță a conductei de aducțiune, primarul Viziteu creează sinecuri pe bandă rulantă
Articolul urmatorUn transport umanitar de 20 tone pleacă vineri dimineață spre Cernăuți. Prefect: Prețuirea mea se îndreaptă şi către donatori, pentru empatia de care au dat dovadă încă de la începutul crizei umanitare

Lasa un comentariu

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.