Alerta! Minora rapita in Bacau. Politistii au gasit-o la scurt timp

0

UPDATE

În urma activităților specifice desfășurate cu operativitate de polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Bacău, minora a fost identificată în municipiul Bacău.

În acest moment, aceasta se află la sediul Poliției municipiului Bacău, pentru audieri, în vederea lămuririi tuturor circumstanțelor dispariției.


ALERTĂ RĂPIRE COPIL

La data de 10 februarie a.c., în jurul orei 13.45, dispeceratul Inspectoratului de Poliție Județean Bacău a fost sesizat, prin apelul unic de urgență 112, cu privire la dispariția unei minore, respectiv, Stănescu Ileana, în vârstă de 15 ani.

Din cercetări a reieșit faptul că, la data de 10 februarie a.c., în orașul Târgu Ocna, minora ar fi fost urcată într-un autoturism, împotriva voinței acesteia, de către două persoane necunoscute, plecând cu aceasta într-o direcție necunoscută.

S-a declanșat mecanismul „Alertă răpire copil”, constituindu-se celula de criză.

Au fost declanșate ample căutări, mai multe echipaje din județ efectuând verificări, în vederea depistării minorei.

Semnalmente: 1,60 înălțime, 55 de kg, ochi căprui, păr roșcat.

La momentul dispariției, aceasta era îmbrăcată cu geacă neagră și fustă de culoare deschisă.

Persoanele care pot furniza informații, care să conducă la depistarea minorei în cauză sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție sau să apeleze
numărul unic de urgență 112.

Vă reamintim faptul că, în conformitate cu mecanismul Alertă Răpire Copil, partenerii publici şi privaţi s-au angajat să difuzeze mesajul de alertă.


Fiti la curent cu ultimele stiri din Bacau. Urmariti Bacau.net si pe Google News

Lasa un comentariu mai jos:

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.