Alerta meteo! Revin ninsorile în Moldova

0

Administrația Națională de Meteorologie a emis, cu puțin timp în urmă, o informare meteo de precipitații moderate cantitativ, strat de zăpadă la munte și în regiunea Moldovei, valabilă pentru intervalul 06 decembrie, ora 18:00 – 08 decembrie, ora 08:00.

În intervalul menționat, vor fi precipitații în cea mai mare parte a țării, în extindere dinspre sud-vest. Local, îndeosebi în regiunile sudice, cantitățile de apă vor fi de 10…15 l/mp și, izolat, de 20 l/mp.

La munte și în Moldova vor predomina ninsorile și se va depune strat de zăpadă. În celelalte regiuni, pe parcursul nopții de miercuri spre joi (6/7 decembrie) vor predomina ploile, apoi vor fi precipitații mixte. Izolat, se va depune polei. Vântul va avea intensificări temporare în Muntenia și Dobrogea, cu viteze în general de 40…45 km/h.

Sfătuim conducătorii auto să se informeze înainte de a pleca la drum despre condițiile meteo-rutiere din zonele în care urmează să se deplaseze şi să-și echipeze autovehiculele cu anvelopele de iarnă. Circulați cu atenție! ” a transmis DRDP Iasi


Fiti la curent cu ultimele stiri din Bacau. Urmariti Bacau.net si pe Google News

Lasa un comentariu mai jos:

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.