Alerta alimentara. Carrefour, Lidl, Auchan si Selgros scot de la comercializare mai multe produse


Carrefour, Lidl, Auchan si Selgros scot de la comercializare mai multe produse din cauza depasirii nivelului de pesticide admis. Este vorba despre doua tipuri de stafide, seminte de susan si un ulei de susan.

Carrefour retrage de la comercializare și recheamă de la clienți stafide jumbo, marcă proprie, de 500 de grame, pentru că au depășit valoarea admisă de reziduuri de pesticide. Se recomandă persoanelor care dețin produsele din anumite loturi să nu le consume, să le distrugă sau să le aducă în magazinele de unde le-au cumpărat, iar contravaloarea le va fi returnată, fără a fi necesară prezentarea bonului fiscal.

Selgros retrage de la vânzare stafide aurii jumbo, marca Orlando’s, pentru că au depășit valoarea admisă de reziduuri de pesticide. Persoanele care dețin produsele ar trebui să le distrugă sau să le aducă înapoi în magazine, unde vor primii banii.

Lidl recheamă semințe de susan marca Belbake, cu termen de valabilitate 18 martie 2023, lot 304-2216111, pentru că sunt infestate cu salmonella, bacterie care poate provoca afecțiuni grave stomacale sau intestinale. Produsul nu trebuie consumat, iar clienții care l-au cumpărat îl pot aduce înapoi, pentru a primii contravaloarea acestuia.

Auchan scoate de la vanzare „ULEI DE SUSAN 250ML”. Persoanele care au achizitionat produsul avand datele de identificare respective sunt rugate sa nu îl consume și să il returneze la Serviciul Clienti din magazinul de la care l-au achiziționat, urmand sa li se returneze contravaloarea acestuia. Prezentarea bonului fiscal nu este necesara.

Comenteaza prin Facebook
Fiti la curent cu ultimele stiri din judetul Bacau. Urmariti Bacau.NET si pe Google News

Lasa un comentariu

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.