Al 4-lea stadion de lux din Romania poate fi la Bacau


Romania se pregateste sa construiasca un nou stadion de lux. Orasul Bacau ar putea beneficia de un stadion la fel de modern ca cel de la Cluj sau Bucuresti , dar nu are echipa in Liga I.

Mircea Sandu a anuntat vineri , la lansarea biletului oficial pentru finala Europa League , ca spera ca proiectul de la Bacau sa fie dus la bun sfarsit.

Proiectul noului stadionului din Bacau exista insa deocamdata nu sunt bani. Autoritatile din Bacau spera ca din primavara anului 2012 , sa apara bani pentru noul stadion si sa inceapa lucrarile.

Noul stadion din Bacau va avea 30 000 de locuri , minimum necesar pentru a fi introdus intr-un proiect de organizare al Campionatului European , cu parcare , magazine , restaurante , iar langa stadion va fi ridicata si o sala polivalenta.

Sursa foto : sport.ro

4 COMENTARII

  1. Ar fi msito un stadion la Bacau… dar pentru ce? Cine sa joace pe el? La Cluj sunt doua echipe…. pe Arena nationala se joaca…la Ploiesti se joaca….aici? Marina aici nu e vb de salarii…banii vin de la Europa prin fonduri pentru sport… stii cum se spune ” fiecare cu ceea a masii”

  2. ar fi super sa fie ca arena nationala , dar nu cred ca o sa se faca la bacau . cat e stavarache , nu se sustina fcm-ul si daca nu e echipa in liga 1 , ce rost..doar sa vina natioanal 1 data pe an…

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.