Ai uitat sa platesti parcarea? Politistii locali au iesit la dat amenzi


Polițiștii locali din cadrul Serviciului de Ordine Publică și Evidența Persoanei au continuat verificările zilnice pe linia respectării prevederilor H.C.L. nr. 84/2008, în parcările cu plată din municipiul Bacău. Au fost controlate parcările cu plată din zonele: Centru, Piața Centrală, Casa de Cultură, Stadionul Municipal și zona Gării Bacău ocazie cu care au fost aplicate un număr de 305 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 16.980 lei.


“Menționăm că, persoanele care aleg să parcheze în parcările cu plată din municipiul Bacău au posibilitatea de a achita contravaloarea timpului petrecut în acestea, prin intermediul uneia dintre metodele disponibile: aparat de taxat, SMS sau abonament. Pentru conducătorii auto care nu achită taxa de parcare, actul normativ, mai sus menționat, prevede o sancțiune contravențională cuprinsă între 50 și 100 lei.
Acțiunile de acest tip vor continua și în perioada următoare, pentru conștientizarea și sancționarea celor care nu respectă prevederile legale.” au anuntat politistii locali

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.