Agentia pentru Protectia Mediului Bacau celebreaza Ziua Mondiala a Mediului – 5 iunie

Agentia pentru Protectia Mediului Bacau celebreaza Ziua Mondiala a Mediului – 5 iunie 2018, printr-o serie de actiuni menite sa atraga atentia asupra necesitatii de a lua atitudine si de a actiona in folosul mediului si pentru sanatatea noastra, dupa cum urmeaza:

1. 04 iunie, ora 9 – activitate de diseminare a rezultatelor primului an din proiectul ERASMUS + „Future for the planet, future for us”, la Scoala Maria Montessori Bacau, cu participarea reprezentantilor scolilor din tarile partenere: Cehia, Polonia, Cipru, Suedia, Norvegia si Germania;
2. 05 iunie, ora 9 – Seminar interactiv si expozitie de desene si afise pe tema protejarii mediului la Scoala Spiru Haret Bacau;
3. 05 iunie, ora 13 – conferinta de diseminare a rezultatelor si premierea voluntarilor implicati in cadrul proiectului de ecologizare „Harja – colt de rai” – ed. II a derulat de Asociatia Sfantul Voievod Stefan cel Mare Harja.

Tema propusa de UNEP pentru sarbatorirea Zilei Mondiale a Mediului in anul 2018 este – Combaterea poluarii cu plastic – Beat plastic pollution. Aceasta tema ne indeamna sa ne unim in miscarea globala de combatere odata pentru totdeauna a celei mai mare provocari a timpurilor actuale – poluarea cu plastic.

Lasa un comentariu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here