Agentia de turism din Bacau – Travel Plaza – a fost cumparata de Christian Tour

0

Christian Tour Holding, liderul de piață în domeniul charterelor în România, deținut de frații Cristian și Marius Pandel, ce controlează și agenția de turism Christian Tour, a finalizat recent achiziționarea a 51% din acțiunile Travel Plaza, marcând astfel a doua tranzacție a companiei în 2023.

Fondată în 2009 în Bacău de către antreprenorul Cătălin Hazaparu, Travel Plaza se bucură acum de o nouă structură de acționariat, acesta păstrând 49% din acțiuni, în timp ce Moraru Ovidiu și-a vândut integral cota deținută anterior.

Cu bucurie vă aducem la cunoștință că Christian Holding a achiziționat pachetul majoritar Travel Plaza, deținând acum 51% din companie. Această asociere reprezintă un impuls semnificativ pentru Travel Plaza, consolidându-și poziția și devenind o forță și mai robustă în industrie. Asocierea cu Christian Holding nu este doar un pas către viitor, ci și o promisiune că Travel Plaza va continua să ofere servicii de calitate, inovatoare și orientate către nevoile clienților noștri”, a declarat, pentru Profit.ro, Cătălin Hazaparu, fondatorul Travel Plaza.

In 2022, Travel Plaza a avut o cifra de afaceri de 733.205 lei.


Fiti la curent cu ultimele stiri din Bacau. Urmariti Bacau.net si pe Google News

Lasa un comentariu mai jos:

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.