AG Weinberger va concerta duminică în cadrul Theaterstock. Cunoscutul bluesman cântă în Bacău sub sloganul „1st Blues GetTogether”


Teatrul Municipal „Bacovia” invită publicul Festivalului Internaţional de Artele Spectacolului „Theaterstock”, duminică, 9 august, de la ora 22.30, la o întâlnire – eveniment, cu AG Weinberger & George Baicea Band. Cunoscutul artist, promotor al blues-ului american în România, va oferi spectatorilor Theaterstock, împreună cu prietenii săi muzicieni, o seară cu „strălucire sonoră şi generozitate creativă”, care se va derula sub sloganul „1st Blues GetTogether”.

Evenimentul este „o invitaţie la măiestrie şi virtuozitate, întocmai cum îi stă bine Blues-ului bine cântat”. A.G. Weinberger si-a dorit sa devina chitarist de rock’n’roll de la vârsta de zece ani, la 16 ani a câştigat primul onorariu ca muzician, la 31 de ani, ]n 1996, a concertat prima dată în America iar în 2007 a fost selectat pentru Premiile Grammy. Chitaristul va concerta pentru a doua oara pe scena Teatrului „Bacovia”, pretul unui bilet fiind de 40 lei.

 

Comenteaza prin Facebook
Fiti la curent cu ultimele stiri din judetul Bacau. Urmariti Bacau.NET si pe Google News

Lasa un comentariu

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.