Afla totul despre valoarea brandului in Google inscriindu-te la cursuri SEO in Bucuresti!

Vrei sa afli totul despre cele mai noi tendinte in SEO? Vrei sa fii la curent cu ultimele schimbari si sa iti formezi o baza solida de cunostinte in acest domeniu? Jedi SEO School, prima scoala de SEO in adevaratul sens al cuvantului din Romania, organizeaza cursuri SEO in Bucuresti, cu scopul de a pregati noi specialisti care sa aduca un suflu nou in piata acestor servicii. Organizatorul si sustinatorul acestor cursuri SEO este Ovidiu Joita, owner iAgency.ro si specialist cu peste 15 ani de experienta in marketing online. In prezent, a doua promotie a acestei scoli se afla la jumatatea cursului care tine 2 luni.

Aboneaza-te la stirile din Bacau :

 

Ovidiu Joita sustine aceste cursuri SEO Bucuresti nu numai pentru cei care vor sa urmeze o cariera in domeniu, ci mai ales pentru antreprenorii online care vor sa inteleaga cum functioneaza Google Organic si cum pot avea un business de succes in mediul online.

Acest articol isi propune sa explice succint si la obiect care este valoarea brandului in Google, aceasta fiind una dintre cele patru teme principale in care cursurile SEO din Bucuresti de la Jedi SEO School sunt impartite. Celelalte trei sunt optimizarea SEO on page, off page si indicatorii UX (User Experience). Daca despre optimizarea SEO on page/off page si experienta utilizatorului s-a tot vorbit in SEO, importanta brandului ca factor de ranking inca este un teritoriu neindeajuns de explorat.

Valoarea brandului comunica algoritmilor Google cat de important este un site, dupa criterii de notorietate si popularitate. In ceea ce priveste interogarile efectuate de catre utilizatori in bara de search, Google evalueaza valoarea unui brand dupa volumul de cautari specifice. De exemplu, un numar mare de cautari dupa expresiile „emag” sau „laptopuri emag” semnifica popularitatea brandului „emag” in Google Organic. Cu cat numarul de cautari pe brand este mai mare decat cel al competitorilor, cu atat site-ul respectiv va fi „raplatit” cu o crestere in pozitii, mai ales daca este corect optimizat SEO atat on page, cat si off page.

Inscriindu-te la cursurile SEO din cadrul Jedi SEO School, vei afla ca valoarea brandului este, momentan, un indicator SEO de rang secund, in sensul ca, daca nu exista o competitie mare pe un anumit domeniu, „puterea” brandului nu va fi un criteriu semnificativ in ierarhizarea site-urilor. Totusi, pentru domeniile unde nivelul concurentei este unul ridicat, valoarea brandului poate face de multe ori diferenta, iar acest lucru este vizibil mai ales de cand a intrat in vigoare actualizarea de algoritm Google din Martie 2019.

Intr-un articol intitulat “Noul Update Google avantajeaza si mai mult brandurile. Primele impresii iAgency”, publicat pe blog-ul agentiei sale, Ovidiu Joita explica faptul ca noul algoritm a oferit o importanta mai mare valorii brand-ului site-ului. “Cu alte cuvinte, site-urile cu un numar mare de cautari pe brand si cuvinte cheie + brand au inregistrat cresteri spectaculoase, chiar daca multe dintre ele nu beneficiaza de o optimizare on page perfecta sau de un numar important de backlink-uri”, scrie Ovidiu Joita.

Lasa un comentariu

Lasa un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here