Afla cati bacauani au fost concediati in ultimii patru ani. Bacaul pe locul 6 la concedieri !


In ultimii ani, de la inceputul crizei si pana in prezent, mii de muncitori din industrie si constructii au fost concediati si sute fabrici au fost inchise. O amenintare directa a venit in aceste zile chiar de la Mittal Steel Galati! Iar acest trend ar putea continua daca nu se iau masuri rapide.

In total, 421.232 de angajati din industrie si constructii au fost concediati in cei patru ani de criza. Cat cinci – sase orase medii la un loc!

De la un total de 2.105.327 de angajati in septembrie 2008, pana la 1.684.095 in septembrie 2012! O cincime! Imens! IMENS! Dupa Bucuresti (+Ilfov), printre cele mai drastice concedieri au avut loc in judete puternic industriale, precum Prahova (21.512 de angajati dati afara), Galati (16.949 de muncitori radiati), Hunedoara (16.005), Arges (14.754), etc.

Orasul Bacau ocupa locul 6 , in topul concedierilor din ultimii 4 ani. Peste 14 000 de bacauani si-au pierdut locul de munca.

 

Vezi aici concedierile din toate judetele


Fiti la curent cu ultimele stiri din judetul Bacau. Urmariti-ne si pe Google News
Articolul precedentInculpatii din „lotul” Inter Print au solicitat instantei returnarea dosarului cauzei la procurori. Vezi cum au motivat cererea
Articolul urmatorPublicitate Bacau.net si @ILoveBacau

Lasa un comentariu

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.