Afacerile din constructii ale familiei Umbrarescu au depasit 250 milioane lei

Spedition UMB si Tehnostrade, cele doua companiei de constructii ale familiei Umbrarescu, au depasit cifra de afaceri de 260 de milioane de lei in 2018. Fata de anul precedent, Umbrarescu a inregistrat o scadere de 10%.

Aboneaza-te la stirile din Bacau :

Compania Tehnostrade a inregistrat o cifra de afaceri de 232 milioane de lei, in vreme ce Spedition UMB a declarat 28 milioane lei la ANAF.

„Atât Tehnostrade, cât şi Spedition UMB au aceeaşi structură a acţionariatului, formată din Mirela Umbră­rescu (89% din acţiuni), Alexandru Teodor Umbrărescu (5%), Petru Răzvan Umbrărescu (5%) şi Dorinel Um­brărescu (1%), potrivit datelor de la Registrul Comerţului.” se arata intr-un articol publicat de ZF.ro

Printre lucrările din portofoliul Spedition UMB şi Tehnostrade se numără lotul al doilea al autostrăzii Timişoara-Lugoj (9,5 kilometri), dar şi mai multe contracte de construcţii de autostrăzi, reabilitări de drumuri naţionale, deszăpeziri sau întreţineri de şosele, încheiate cu Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România (CNADNR).

Lasa un comentariu

Lasa un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here