Aerostar Bacău a rămas singura echipă cu victorii pe linie în Liga 3

foto: Desteptarea.ro

Etapa a opta a eşalonului al treilea este punctul care marchează jumătatea turului de campionat, iar lupta pentru promovare este una interesantă în toate seriile. Runda precedentă a redus numărul echipelor cu parcurs perfect la doar una, după ce U Craiova 1948 SA, liderul seriei a patra, a pierdut primele puncte din actuala ediţie de campionat, remizând cu una dintre echipele din subsolul clasamentului, Gloria Lunca-Teuz Cermei, scor 1-1.

   

Astfel, după şapte etape de campionat, Aerostar a rămas singura echipă cu 21 de puncte din tot atâtea posibile, după ce s-a impus şi la Paşcani, acolo unde a realizat scorul etapei, toate cele şapte goluri ale băcăuanilor fiind înscrise după pauză.

Aerostar este lider în seria I, fiind urmată la trei puncte distanţă de SC Oţelul Galaţi, echipă care a câştigat la limită derby-ul cu Bucovina Rădăuţi, scor 2-1, chiar în fieful acesteia. În schimb, U Craiova 1948 SA, în ciuda egalului cu Cermei, mai are un avans consistent în fruntea clasamentului, fiind urmată de Progresul Pecica, la cinci puncte distanţă şi Flacăra Horezu la şase.

Sursa: frf.ro

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!
Aboneaza-te la stirile din Bacau :

Lasa un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here