Aeroportul Internațional George Enescu Bacău a inițiat procesul de restabilire a conectivității cu destinații europene

3

Conform unui comunicat de presă publicat de Aeroportului Internațional George Enescu Bacău, au avut loc primele întâlniri cu operatorii aerieni din România Air Connect și Fly Lili.

Air Connect planifică operarea curselor regulate din București, Cluj-Napoca, Baia Mare, Constanța, Suceava, Târgu Mureș, Oradea, Sibiu, Timișoara cu aeronava de tip ATR-72-600, cu o capacitate de transportare de până la 72 de pasageri.

Fly Lili este o companie aeriană care intenționează să opereze curse de tip charter de pe aeroporturile din România, cu aeronave de tip Airbus A320 cu o capacitate de transportare a 180 de pasageri.

În cadrul întâlnirilor cu Tudor Zamfir Constantinescu – CEO Air Connect și Jurgen Faff – Fondator și CEO al Fly Lili au fost prezentate oportunitățile de operare a curselor regulate și charter de pe Aeroportul Internațional “George Enescu” Bacău.

Comentarii

3 comentarii

  1. Ar fi inceput de management dar sa nu fie prea târziu. Când iti pleaca companiile aeriene una dupa alta e cam greu sa mai hotărăsti pe alta sa vina inapoi. Succes caci toti vrem aeroport aici. Sa nu avem soarta altor orase din Europa care au ramas fara curse aeriene si aeroportul a dat faliment. Trebuia facut ceva mai devreme

Lasa un comentariu:

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.