Aeroportul Bacau se va inchide o luna jumatate pentru modernizarea pistei


Aeroportul International „George Enescu” Bacau” implementeaza un proiect complex de modernizare a pistei de decolare/aterizare, a suprafetelor de miscare aferente si a sistemului de balizaj, la cele mai exigente  standarde aeroportuare internationale.

In conformitate cu Graficul de executie a lucrarilor, prezentat si asumat de Antreprenor, intre 15.08.2020 si 30.09.2020, pista de decolare/aterizare va fi inchisa complet traficului aerian, urmand ca activitatea operationala sa se reia din data de 01.10.2020.

Proiectul de modernizare a pistei Aeroportului din Bacau este prevazut a se desfasura in patru etape. Pe perioada primelor doua etape, cat si a celei de-a patra, lucrarile vor avea loc sub trafic aerian. Astfel, zborurile nu vor fi afectate si vor avea loc conform orarului de iarna 2019 – 2020, respectiv de vara 2020. A treia etapa a proiectului prevede inchiderea operatiunilor aeriene pe o perioada de 47 de zile. Asadar, nu vor avea zboruri pe Aeroportul Bacau. Constructorul a hotarat ca aceasta perioada sa fie intre 15 august 2020 si 30 septembrie 2020.

„Pentru  informatii legate de procurarea biletelor de avion si conditiile de calatorie in perioada respectiva (15.08.2020 – 30.09.2020)  rugam pasagerii sa se adreseze companiilor aeriene care opereaza zborurile.” au transmis reprezentantii Aeroportului Bacau

 

Comenteaza prin Facebook
Fiti la curent cu ultimele stiri din judetul Bacau. Urmariti Bacau.NET si pe Google News

2 comentarii

  1. Eu am cumparat azi bilete pe Bacau fara sa stiu nimic. Acum sunt socata???. De ce mai putem cumpara bilete in perioada aia daca aeroportul e inchis??? Nuuuu inteleg

  2. A reusit careva care are deja bilete cumparate in perioada aia sa primeasca ceva informatii de la BlueAir?
    Ca mie in continuare imi spun ca ei nu stiu nimic…..

Lasa un comentariu

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.