AeroItalia introduce un nou zbor spre Italia, de pe Aeroportul Bacău

0

Din 29 martie 2024 de pe Aeroportul Internațional “George Enescu” Bacău vor fi operate zboruri directe spre Aeroportul Milano Bergamo.

Aceasta este una din destinațiile pentru care pasagerii și mediul de afaceri din Bacău au manifestat un interes sporit. Reluarea operării zborului direct a devenit posibila prin implementarea proiectului ”Bacău Re-connect”.

Lansarea acestei rute este parte a operaționalizării orarului de vară a Aeroportului Internațional “George Enescu” Bacău, caracterizat de o multitudine de destinații europene cu zboruri regulate sau de tip charter.

Zborul spre Milano Bergamo va fi operat de către Aeroitalia și Dan Air, de trei ori pe săptămână, în fiecare zi de luni, vineri și sâmbătă. Orarul detaliat poate fi consultat pe pagina Aeroportului Internațional “George Enescu” Bacău – www.bacauairport.ro.

Prin Aeroportul Milano Bergamo este asigurată conectivitatea terestră directă spre mai multe orașe din nordul Italiei.

„Această realizare reprezintă unul dintre obiectivele din cadrul proiectului ”BACAU RE-CONNECT” inițiat de către Consiliul Județean Bacău și implementat de către Aeroportul Internațional “George Enescu” Bacău.” – au transmis reprezentanții Aeroportului Bacău


Fiti la curent cu ultimele stiri din Bacau. Urmariti Bacau.net si pe Google News

Lasa un comentariu mai jos:

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.