AEP a comandat 20.104.459 de buletine de vot pentru secţiile din țară și 1.333.500 pentru cele din străinătate

Aboneaza-te la stirile din Bacau :

Autoritatea Electorala Permanenta (AEP) a anuntat vineri ca a comandat 20.104.459 de buletine de vot pentru a fi folosite la sectiile de vot din tara, 18.545.515 de timbre autocolante si 93.650 de stampile cu mentiunea ‘votat’.

Conform unui comunicat de presa al AEP, pentru sectiile de vot din strainatate au fost comandate 1.333.500 de buletine de vot, 1.301.230 de timbre autocolante, 2.147 de stampile cu mentiunea votat.

AEP reaminteste ca, potrivit Ordonantei de urgenta a Guvernului 6/2019 privind unele masuri pentru buna organizare si desfasurare a alegerilor pentru membrii din Romania in Parlamentul European, la alegerile europarlamentare se asigura din bugetul de stat, prin bugetul Autoritatii Electorale Permanente, sumele necesare acoperirii cheltuielilor pentru tiparirea buletinelor de vot si a publicatiilor destinate birourilor electorale; pentru confectionarea stampilei Biroului Electoral Central si a stampilelor cu mentiunea „votat”; pentru confectionarea timbrelor autocolante; indemnizatiile membrilor Biroului Electoral Central si ale personalului tehnic auxiliar al acestuia, precum si indemnizatiile prevazute la art. 16 alin. (9); cheltuieli pentru hartia necesara imprimarii buletinelor de vot; cheltuielile privind dotarea si functionarea Biroului Electoral Central, precum si orice alte cheltuieli generate de activitatile specifice procesului electoral.

Sursa: agerpres.ro

Lasa un comentariu

Lasa un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here