Adrian Raspopa este pilotul oficial al Gazprom Petrol Stations in Romania

0

Raspopa AdrianDupa un sezon in care au castigat patru raliuri si au urcat pe podium de alte patru ori, Adrian Raspopa si Catalin Grigoriu sunt pregatiti sa lupte in 2014 pentru titlul de campioni nationali. Echipajul bacauan va fi sustinut anul acesta de un nou sponsor, Gazprom Petrol Stations, reteaua de distributie carburanti situata in segmentul premium si care a intrat recent pe piata romaneasca de profil. Noului proiect i se va alatura si Tapio Laukkanen, campion national in Finlanda si Marea Britanie, in calitate de manager sportiv.

Adrian Raspopa, triplu campion national, revenea la inceputul sezonului trecut in Campionatul National de Raliuri cu o noua masina, un nou copilot, dar cu aceeasi determinare de a castiga raliuri si un nou titlu. Dupa doar doua etape de acomodare, Adrian si Catalin Grigoriu, noul sau copilot, au reusit sa urce la Raliul Tulcei pe cea mai inalta treapta a podiumului in clasamentul rezervat automobilelor cu doua roti motrice. Au mai urmat alte trei victorii, cu una mai mult decat cele ale echipajului campion, insa noul format cu coeficienti implementat in 2013 i-a obligat pe cei doi sa se multumeasca cu titlul de vicecampioni.

“Dupa 16 ani de curse am ajuns intr-un moment important al carierei mele, acela de a fi sustinut de o companie de renume. Sunt extrem de fericit si flatat de acest lucru dar in acelasi timp sunt obligat sa obtin rezultate foarte bune. Pentru moment vom avea un program dedicat Campionatului National de Raliuri, iar pe parcurs vom vedea cum decurge noul proiect. Consideram ca munca depusa de-a lungul acestor ani ne este rasplatita si chiar daca am avut unele perioade care au fost marcate de eforturi, de moment bune sau mai putin bune, acest nou proiect este un nou inceput. Sunt mai optimist si determinat ca niciodata iar obiectivul nostru in acest an este titlul la doua roti motrice si o clasare cat mai sus in top 10 la general.” a declarat Adrian Raspopa inainte de Raliul Brasovului.

 

Comentarii

Lasa un comentariu:

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.