Administratia Viziteu se prabuseste. Viceprimarul Miroseanu despre primar : „Băcăuanii așteaptă de la administrația locală soluții, nu spectacolul unui copil care fură jucăriile”

Dupa ce l-a lasat fara atributii si l-a exilat la Centrul de Afaceri pe viceprimarul Ghinghes, astazi e randul celui de-al doilea viceprimar, Liviu Miroseanu sa intre in razboi cu primarul Bacaului, Lucian Viziteu.

   

Totul a inceput de la parcarile de resedinta, dupa ce primarul Viziteu a anuntat intr-o emisiunea la postul local de televiziune – ETV – ca ii va lua atributiile lui Miroseanu din cauza ca este un domeniu „foarte complex”. Acelasi lucru s-a intamplat si cu viceprimarul Ghinghes, caruia i s-au luat toate atributiile pe motiv ca nu era competent pe domeniu.

Viceprimarul Miroseanu a reactionat dur, printr-o postare pe Facebook, dupa ce a auzit de decizia primarului de pe internet. Acesta il considera pe edil infantil, ca „un copil care fură jucăriile”:

Spre surprinderea noastră, primarul Daniel Stanciu-Viziteu a anunțat în spațiul public, fără nicio discuție în prealabil, că va retrage viceprimarului Liviu Miroșeanu atribuțiunile pentru a implementa alocarea parcărilor rezidențiale. Înțelegem pana de idei a primarului municipiului Bacău și dorința sa de a își însuși cele două proiecte liberale, dar catalogăm gestul primarului ca fiind unul lipsit de eleganță față de partenerii liberali și lipsit de eficiență pentru băcăuani.După patru ani în care orașul a stagnat, în care investițiile au fost inexistente, băcăuanii așteaptă de la administrația locală soluții, nu spectacolul unui copil care fură jucăriile.” a precizat viceprimarul Liviu Miroseanu

Aboneaza-te la stirile din Bacau :

Lasa un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here