Actorul Alexandru Bogdan a obtinut Marele Premiu la Gala Star

1

Actorul bucurestean Alexandru Bogdan a castigat Marele Premiu la Concursul International ‘Gala Star’, singurul festival-concurs din Romania deschis prezentarii scenice de recitaluri dramatice, eveniment organizat, in parteneriat, de Teatrul Municipal ‘Bacovia’ si Primaria municipiului Bacau.

Alexandru Bogdan a absolvit in anul 2008 Facultatea de Arte, Teatru si Film iar in prezent este la master la sectia Regie Teatru. Actorul s-a facut remarcat pe scene Teatrului National si Teatrului Odeon din Bucuresti dar si in show-ul „Mondenii”. Alexandru Bogdan a castigat marele premiu la Bacau cu spectacolul ‘Da-damult…Mai da-damult’, o adaptare dupa I.L Caragiale in regia Mariei Rotar

Castigatorul Marelui Premiu a primit 1.000 de euro, iar fiecare premiu de interpretare a avut o valoare de 500 de euro.

‘A fost o editie in care atuul principal l-a constituit calitatea actorilor participanti dar si a organizarii’, a declarat pentru Agerpres actrita Irina Petrescu.

‘In plus este o invitatie lansata tuturor actorilor din Romania si nu numai de a profita fara retinere de capitalul de incredre pe care il ofera un atare festival. Caci nimic nu poate hrani mai eficient si mai puternic incredrea unui actor in el insusi decat aceasta uriasa provocare de a se afla singur in fata paublicului si de a-si confrunta, astfekl, masura prestatiei sale la aplauze. Este, asadar o invitatie la curaj, trasatura ce se cuvine redobandita cat mai repede de catre artistul de orice fel , a mai precizat pentru Agerpres directorul Teatrului Municipal ‘Bacovia’.


 
Sursa: Agerpres

1 COMENTARIU

 1. Cititi relatari despre recitalurile prezentate ?n concurs pe :
  varanus-varanus.blogspot.com/2012/04/gala-star-2012-prima-zi.html
  varanus-varanus.blogspot.com/2012/04/gala-star-2012-doua-zi.html
  varanus-varanus.blogspot.com/2012/04/gala-star-2012-patra-zi.html
  varanus-varanus.blogspot.com/2012/04/gala-star-2012-cincea-zi-luni.html
  varanus-varanus.blogspot.com/2012/04/gala-star-2012-ultima-zi-si-premierea.html

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.