Actiunea BLITZ a lasat 27 de soferi fara permis. Politistii au dat amenzi de peste 100.000 lei


La data de 08 septembrie a.c., polițiștii au acționat pentru disciplinarea pietonilor și combaterea excesului de viteză, pe raza de competență a municipiului Moinești, DN 2G, DN 12A și drumurile adiacente.

          Au fost aplicate 89 de sancțiuni contravenționale,în valoare de 41..000 de lei, din care 7 pietonilor, 7 bicicliștilor, 3 căruțașilor, 2 pentru depășiri neregulamentare, iar restul pentru alte abateri.

          Au fost reținute 14 permise de conducere, din care, 9 pentru viteză excesivă, 2 pentru depășiri neregulamentare, 3 pentru conducere sub influența alcoolului.

         În intervalul orar 10:00-12:00, s-a organizat şi desfăşurat la Onești, o acţiune pentru creșterea gradului de disciplină rutieră. La activități a participat și reprezentant al Registrului Auto Român.

          Astfel, pentru abaterile constatate, au fost aplicate 12 sancțiuni contravenționale, în valoare de aproximativ 2.000 de lei.

          Totodată, au fost retrase 2 certificate de înmatriculare.

           De asemenea, în intervalul orar 15:00-17:00, polițiștii rutieri și de ordine publică au acţionat pentru respectarea regimului legal de viteză şi combaterea abaterilor săvârşite de pietoni.

          Au fost aplicate 107 sancțiuni contravenționale, din care, 31 pentru nerespectarea regimului legal de viteza, 56 pietonilor, 11 bicicliștilor, iar restul pentru alte abateri. Totodată, au fost reținute 13 permise de conducere, din care 11 pentru nerespectarea regimului legal de viteză.  Valoarea contravențiilor este de 58.000 de lei.

  •  
Comenteaza prin Facebook
Fiti la curent cu ultimele stiri din judetul Bacau. Urmariti Bacau.NET si pe Google News

Lasa un comentariu

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.