Actiune rutiera pe raza Municipiului Bacau. 155 de soferi au fost amendati iar 3 au fost prinsi bauti la volan

Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Bacău au acţionat pe raza localității pentru prevenirea şi combaterea accidentelor de circulaţie şi implicit, creșterea gradului de disciplină rutieră.

La data de 18 martie a.c., poliţiştii rutieri şi cei de ordine publică au acţionat pe drumurile publice din judeţ pentru siguranţa traficului rutier.

          Activitățile au avut ca scop combaterea principalelor cauze generatoare de evenimente rutiere și cu precădere, abaterile săvârșite de pietoni și bicicliști.    

           Astfel, în cadrul activităţilor desfăşurate, polițiștii au aplicat 155 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 39.000 de lei. De asemenea, polițiștii au legitimat 387 de persoane și au controlat în trafic peste 300 de autovehicule. Totodată, au fost efectuate peste 180 de testări cu aparatul etilotest.

          3 permise de conducere au fost reținute pentru conducerea unui autovehicul sub influența alcoolului și retrase 15 certificate de înmatriculare.

        Astfel de activităţi pentru depistarea, identificarea și tragerea la răspundere a persoanelor care încalcă prevederile legale, în vederea creşterii siguranţei rutiere pe drumurile publice vor continua.


Fiti la curent cu ultimele stiri din judetul Bacau. Urmariti-ne si pe Google News
Articolul precedentPresedintele CJ Bacau, Valentin Ivancea, a organizat o dezbatere publica privind transportul public din judet
Articolul urmatorIn ultimele 24 de ore, pompierii bacauani au intervenit la 7 incendii de vegetație uscată

Lasa un comentariu

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.