Actiune rutiera. In doar cateva ore, politistii bacauani au amendat aproape 140 de soferi

   

La data de 14 aprilie a.c., cele mai multe sancţiuni contravenţionale au fost aplicate şoferilor care au depăşit limitele legale de viteză. 113 persoane depistate conducând cu viteză peste limita legală au fost sancţionate contravenţional, iar 24 de şoferi care au depăşit limitele de viteză cu mai mult de 50km/h, au rămas fără permisele de conducere.

   

Valoarea totală a amenzilor aplicate la regimul circulaţiei pe drumurile publice în perioada menţionată a fost de peste 100.000 de lei.

         De asemenea, polițiștii au reținut 32 permise de conducere, dintre care 24 pentru depășirea limitei legale de viteză cu peste 50 de km/h.

Exemple: Un bărbat de 35 de ani din judeţul Brăila a condus un autoturism, în interiorul localității Valea Seacă, cu viteza de 126 km/h. Acesta a fost sancționat cu amendă în valoare de 1305 lei și reținerea permisului de conducere pe o perioadă de 90 de zile.

                De asemenea, un bărbat de 76 de ani din comuna Sascut a condus un autoturism în interiorul localității cu viteza de 122 km/h. Poliţiştii l-au sancționat cu amendă în valoare de 1305 lei și i-au reţinut permisul de conducere pe o perioadă de 90 de zile.

Aboneaza-te la stirile din Bacau :

Lasa un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here