Actiune rutiera in judetul Bacau. 13 soferi au ramas fara permis

0

La data de 07 februarie a.c, polițiștii din Oneşti au acţionat în intervalul orar 09:00 – 12:00 pentru prevenirea și combaterea principalelor cauze generatoare de accidente rutiere.

          Astfel, pentru abaterile constatate, polițiștii rutieri și de ordine publică au aplicat 66 de sancțiuni contravenționale. Dintre acestea, 24 au fost aplicate pietonilor, 2 pentru neacordarea priorității autovehiculelor și 5 pentru neacordarea priorității pietonilor.

Totodată, au fost reținute 13 permise de conducere.

Pentru disciplinarea conducătorilor auto privind portul centurii de siguranţă şi combaterea utilizării necorespunzătoare a telefonului mobil, în intervalul orar 09.30-12.30, poliţistii rutieri şi de ordine publică din cadrul Poliţiei Municipiului Bacău au acţionat în trafic și au constatat 114 încălcări ale Codului rutier, fiind aplicate sancțiuni contravenționale în valoare de 33.175 de lei.

          Dintre acestea, 48 au fost aplicate pentru neportul centurii de siguranță, 4 pentru neacordarea priorității autovehiculelor, 10 pentru utilizarea necorespunzătoare a telefonului mobil, 17 pentru starea tehnică a autovehiculelor, iar restul pentru alte abateri. De asemenea, au fost reținute 9 permise de conducere și reținute 13 certificate de înmatriculare.
Fiti la curent cu ultimele stiri din Bacau. Urmariti Bacau.net si pe Google News

Lasa un comentariu mai jos:

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.