Actiune pe E85. In doar 4 ore, politistii au dat peste 100 de amenzi si au retinut 18 permise de conducere


Poliţiştii Serviciului Rutier au acționat în municipiul Bacău pentru siguranța traficului rutier. În intervalul orar 07.00-11.00 au fost aplicate 103 de sancţiuni contravenţionale, au fost reținute 18 permise deconducere și retrase 8 certificate de înmatriculare.

La data de 13 iulie a.c., poliţiştii rutieri, de ordine publică și economic în colaborare cu R.A.R. și I.S.C.T.R. au acţionat pe DN 2 – E 85 pentru siguranţa traficului rutier.

          Acțiunea a avut ca scop combaterea principalelor cauze generatoare de evenimente rutiere și verificarea legalității transportului de mărfuri și persoane.

          În cadrul activităţilor desfăşurate, într-un interval de patru ore, polițiștii au reținut 18 permise de conducere, din care 12 șoferilor care au încălcat viteza legală admisă pe anumite sectoare de drum, 5 pentru consum de alcool la volan, 1 pentru depășire neregulamentare.

          De asemenea, pentru neregulile constatate, au aplicat 103 de contravenții, în valoare de 143.200 de lei din care 92 la regimul rutier și au fost retrase 8 certificate de înmatriculare.

Exemplu:

La data de 13 iulie a.c., poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Bacău au depistat în trafic pe DN2-E85, pe raza localităţii Gheorghe Doja, un autoturism ce se deplasa cu o viteză de 122 km/h pe un sector de drum unde limita maximă admisă este de 100 km/h. Conducătorul auto a fost sancționat de polițiști cu amendă în valoare de 1.305 lei și i-a fost reținut permisul de conducere pentru o perioadă de 120 de zile.

Comenteaza prin Facebook
Fiti la curent cu ultimele stiri din judetul Bacau. Urmariti Bacau.NET si pe Google News

Lasa un comentariu

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.