Actiune pe E85. Autobuz depistat fara ITP


În intervalul orar 06.00-09.00, polițiștii rutieri au acționat pe raza judeţului Bacău pentru verificarea activităților de transport de persoane și siguranța traficului rutier.

La data de 22 august a.c., sub coordonarea Direcției Rutiere,în intervalul orar 06.00-09.00, polițiștii băcăuani au verificat autovehiculele destinate transportului public de persoane.

Scopul acţiunii a fost unul preventiv şi a vizat impunerea disciplinei rutiere în domeniul transportului public de persoane şi menţinerea trendului descendent în ceea ce priveşte numărul de evenimente rutiere în care pot fi implicate astfel de autovehicule. 

Exemple: Un echipaj de poliţie din cadrul Serviciului RutierBacău a depistat în trafic, pe DN 2-E 85, în localitatea Nicolae-Bălcescu, un autovehicul destinat transportului de persoane, condus de un bărbat de 47 de ani, care transporta un număr mai mare de persoane față de limita maximă prevăzută.

​     In cauză s-a întocmit proces-verbal de constatare a contravenţiei, fiind aplicată sancţiune contravenţională conform H.G 69 din 2012.

​      Polițiștii rutieri au depistat în trafic, pe Dn2-E 85, un autobuz, fără călători, cu inspecția tehnică periodică expirată. A fost aplicată sancțiune contravențională, iar certificatul de înmatriculare a fost retras de polițiști

Comenteaza prin Facebook
Fiti la curent cu ultimele stiri din judetul Bacau. Urmariti Bacau.NET si pe Google News

Lasa un comentariu

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.