Actiune in Municipiul Bacau. 20 de masini aveau deficiente tehnice. 11 certificate au fost retinute (FOTO)

0

La data de 27 octombrie a.c, în intervalul orar 18-24.00, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Bacău au desfășurat o acțiune în municipiu, pentru prevenirea și combaterea fenomenului infracțional pe linia consumului de alcool sau de droguri, cresterea gradului de disciplină rutieră, prin prevenirea conducerii agresive, dar și pentru verificarea stării tehnice a autovehiculelor.

La acțiune au participat și polițiști de la Serviciul pentru Acțiuni Speciale Bacău. În cadrul acțiunii au fost legitimate peste 80 de persoane. În timpul verificărilor în trafic au fost supuse controlului peste 70 de autovehicule. Totodată, polițiștii au testat 45 de persoane cu aparatele drugtest și etilotest.

Pentru neregulile constatate la regimul circulației rutiere, polițiștii au aplicat 38 de sancțiuni contravenționale, din care 20 pentru deficiențe tehnice ale autovehiculelor, respectiv, anvelope uzate sau de alte dimensiuni, sistem de evacuare gaze neomologat, defecțiuni la sistemul de iluminare, folii și lumini neomologate.

În acest sens, 11 certificate de înmatriculare au fost retrase de polițiști.


Fiti la curent cu ultimele stiri din Bacau. Urmariti Bacau.net si pe Google News

Lasa un comentariu mai jos:

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.