Actiune de ecologizare pe Muntii Nemira. Gelu Panfil :”Tanara generatie manifesta grija pentru natura si un spirit civic pe care generatiile noastre ar trebui sa-l invete”


Vicepresedintele CJ Bacau, Gelu Panfil, impreuna cu primarul din Targu Ocna, Cristi Ciubotaru, Salvamont Bacau si voluntari au desfasurat o actiune de ecologizare pe traseele din Muntii Nemira. Actiune a dorit sa puncteze „Ziua Nationala a Muntelui” :

Pentru o zi, traseele din Munții Nemira sunt mai curate! Am punctat Ziua Națională a Muntelui alături de Cristi Ciubotaru – primarul orașului Tg. Ocna, printr-o acțiune de ecologizare a munților Nemira. Amfitrionii acestui eveniment au fost colegii de la Serviciul public de Salvamont Bacău din cadrul Consiliului Județean. Au răspuns provocării elevi de la Colegiul Național Dimitrie Cantemir din Onești și Școlile nr.1 și nr.2 din Târgu Ocna.

Din păcate, pădurile și munții din România sunt bombardați cu deșeuri de toate felurile.Din fericire, tânăra generație vine cu o altă abordare asupra mediului, manifestând o mare grijă pentru natură si un spirit civic pe care generațiile noastre ar trebui să-l învețe.” a declarat Gelu Panfil – vicepresedinte CJ Bacau

Comenteaza prin Facebook
Fiti la curent cu ultimele stiri din judetul Bacau. Urmariti Bacau.NET si pe Google News

Lasa un comentariu

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.