Actiune de combatere a traficului de tigari


Politia Bacau a confiscat 293 de pachete de tigari care nu aveau documente legale de provenienta. Actiunea a fost organizata de politisti , jandarmi si agenti ai politiei locale Bacau si a avut loc pe strazile Turbinei , Progresului , Vantului , Unirii , Vadu Bistritei , 9 Mai , Nicu Enea , Ana Ipatescu si zona Piata Centrala Bacau.

Astfel, polițiștii l-au depistat în trafic, pe Bulevardul Unirii, pe Ovidiu P., de 30 de ani, din Bacău, care transporta cu un autoturism 48 de pachete de țigări cu timbre de Republica Moldova și Ucraina, ce erau destinate comercializării în Piața Centrală Bacau, fără a avea documente legale de provenienta pentru tigari.

Elena R., de 41 de ani, din comuna Izvorul Berheciului, a fost depistată de către polițiști în timp ce se deplasa pe strada 9 Mai din Bacau cu un autoturism “taxi” și avea asupra sa 208 pachete de țigări cu marcaje fiscale de Republica Moldova și Ucraina, pentru care nu a putut justifica proveniența.

Pe strada Ana Ipătescu din municipiul Bacău, polițiștii l-au interceptat pe Ciprian B., de 25 de ani, din Bacău, care se deplasa cu un moped și avea asupra sa 7 pachete de țigări cu timbre de Ucraina, fără documente legale.

Persoanele depistate au fost sancționate contravențional cu amendă în valoare de 1000 lei, iar țigaretele au fost ridicate în vederea confiscării.

Totodată polițiștii au aplicat o sancțiune contravențională de 1000 de lei unui bărbat de 31 de ani, care a fost depistat folosindu-se de fiica lui minoră pentru a transporta 30 de pachete de țigări cu marcaje fiscale de Republica Moldova, pe care tatăl său urma să le comercializeze în zona Pieții Centrale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.