Actiune a politistilor locali pentru combaterea fenomenului de cersetorie

Ieri, 10.07.2018, in intervalul orar 08.00-14.00 politistii locali din cadrul Serviciului de Ordine Publica si Evidenta Persoanei au desfasurat o actiune de identificare si depistare a persoanelor care apeleaza la mila publica, persoane fara adapost sau persoane gasite la ghena de gunoi pe raza municipiului Bacau.

Au fost facute verificari in locatiile cunoscute de agentii institutiei noastre si preferate de oamenii strazii din care amintim urmatoarele zone: Garii, Mihai Eminescu, Stefan cel Mare, Autogarii, Aleea Parcului, Aviatori si Cartier CFR. Cu aceasta ocazie au fost depistate un numar de 12 persoane fiind aplicate un numar de 12 sanctiuni contraventionale, in valoare totala de 2.990 lei.

In acest sens, facem apel catre cetateni sa nu incurajeze fenomenul cersetoriei oferind sume de bani persoanelor care apeleaza la mila publicului si sa ne informeze cu privire la persoanele care isi improvizeaza adaposturi pe langa ghenele de gunoi pentru a lua masurile ce se impun, respectiv instiintarea celor de la Directia de Asistenta Sociala in vederea efectuarii anchetelor sociale sau de instituire a masurilor speciale.
Pentru a impiedica permanentizarea acestor fapte, care pot duce in timp la comportamente infractionale, ne puteti contacta la numarul de 0234/986 disponibil in permanenta.

Lasa un comentariu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here