Actiune a politistilor din Onesti. Au fost instituite 3 filtre si s-au dat 64 de contraventii

0

La data de 21 iunie a.c., polițiștii  din cadrul  Poliţiei municipiului Oneşti au acţionat pentru prevenirea și combaterea infracţionalităţii stradale, pe raza comunelor Ştefan cel Mare şi Coţofăneşti.

         Polițiștii au instituit 3 filtre, au legitimat peste 160 de persoane și au verificat 113 autovehicule, din care 8 care transportau material lemnos.

         Și participanții la traficul local, respectiv bicicliști și căruțași au fost instruiți de polițiști pentru siguranța traficului rutier. De asemenea, au fost efectuate 43 de testări cu aparatul alcooltest.

          În urma neregulilor constatate, polițiștii au aplicat 64 de contravenţii, în valoare de 16.000 de lei, din care 4 în baza Legii 61/1991, 56 conform OUG 195/2005 și 4 la alte acte normative.Totodată, au fost reținute 3 permise de conducere și retrase 3 certificate de înmatriculare.

Exemplu:
         Polițiștii rutieri au depistat în trafic pe strada Calea Brașovului din municipiul Onești un bărbat din localitate, în timp ce conducea un autoturism cu număr de înmatriculare provizoriu expirat.

        S-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracțiunii de punerea în circulatie pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat.

Comentarii
Fiti la curent cu ultimele stiri din Bacau. Urmariti Bacau.net si pe Google News

Lasa un comentariu mai jos:

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.